Ką valgom?
Ši informacija skirta klientams, norintiems vizualiai matyti, kaip atrodo indų virtuvės maistas. Prieš išsirinkdami vieną ar kitą patiekalą, galite pasidairyti po nuotraukų galeriją.
* Informacija nuolat pildoma ir atnaujinama.
Trinta špinatų sriuba
Pomidorų - grybų sriuba
Avienos „Shorba“
Sriubos
Jūros gėrybių sriuba
„Masala Papadam“
Tandyro krevetės
Daržovių samosa
Krevetės „Puri“
Žuvies „Tikka“
Vištienos „Tikka“
Varškės sūrio „Tikka“
Užkandžiai
Pagrindiniai patiekalai
Vištiena
Vištienos „Tikka Masala“
Vištiena kario padaže
Vištienos „Madras“
Sviestinė vištiena
Vištienos „Jalfrezi“
Vištienos „Korma“
„Kadai“ vištiena
Mango vištiena
Aviena
Avienos „Madras“
Avienos „Saag“
Avienos „Rogan Josh“
Avienos „Korma“
Jūros gėrybės
Krevečių „Butter Masala“
Krevečių „Jalfrezi“
Krevečių „Madras“
Krevetės „Kadai“
Žuvies „Masala“
Žuvies „Madras“
Žuvis kario padaže
Vegetariški patiekalai
Varškės sūrio
„Tikka Jalfrezi“
Lęšiai „Makhani“
Daržovių „Jalfrezi“
„Palak Paneer“
„Matar Paneer“
Varškės sūrio
„Butter Masala“
„Baigan Bharta
Ryžių patiekalai
Basmati ryžiai
„Jeera“ ryžiai
„Veg Pulao“ ryžiai
Avienos „Biryani“
Vištienos „Biryani“
Krevetės „Biryani“
Tandyro patiekalai
„Zafrani Tikka“
Tandyro vištiena
Indiška duona
Desertai
„Naan“ česnakinis
Apelsinų ledai „Kulfi“
Mango ledai „Kulfi“
Spurgytės „Gulab Jamun“
„Naan“ paprastas
„Naan“ su vištiena
„Naan“ sviestinis
„Naan“ su sūriu
© 2022-2024 deviindian.lt | Visos teisės saugomos | Be sutikimo draudžiama kopijuoti ir platinti svetainėje esančią informaciją.